Nyheter

15.02.2018

Årsmøte i Hokksund IL samt håndball-, fotball-, og skigruppa avholdes onsdag 7.3.17 kl. 19:00 på Fakhytta. Saker som ønskes behandlet må være oversendt styret innen 26. februar til                   kja-bru@online.no.

07.09.2017

Nyhetsartikkel hentet fra Eikernytt:

Av Roy Hansen
,  06.09.17

Hokksund IL, har dersom kommunestyret godkjenner lånet, fullfinansiert er ny treningshall for fotball på Loesmoen. Det er mye takket være en sjekk på 3,5 mill. kroner fra Sparebanken Øst.

16.06.2017

Hokksund IL har siden høsten 2016 hatt ett tett samarbeid med Weborg for å etablere nytt system for medlemsadministrasjon og ny hjemmeside. Vi tror dette blie kjempe bra og gleder oss til å ta dette i bruk!

Velkommen til Hokksund IL

Hokksund IL ble stiftet som Eiker Skiklub den 3. januar 1904 og er i dag en stor breddeklubb.

Klubben har i dag ca 650 aktive medlemmer og har tilbud innen ski, håndball, fotball og allidrett. Vi har flere større anlegg og god økonomi. 

Det er stor aktivitet og mye idrettsglede i klubben vår!

 

Hokksund IL

ble stiftet som Eiker Skiklub den 3. januar 1904. Klubben har i dag ca 650 aktive medlemmer  og har tilbud innen ski, håndball, fotball og allidrett.

Vår visjon er Flest mulig lengst mulig.

Vi trenger deg!

Vi trenger engasjerte medlemmer- har du lyst til å være med på å bygge Hokksund IL videre til å være den beste breddeklubben i regionen?

Ta kontakt med leder Kjell Bruknapp  E-mail kja-bru@online.no

Informasjon vedrørende det nye elektroniske systemet

Medlemsadministrasjonen i HIL har blitt elektronisk. Dette har vi nok dessverre ikke vært flinke nok til å promotere, det beklager vi.  

At medlemsadministrasjonen har blitt elektronisk medfører at du som medlem kan administrere ditt og ditt/dine barns medlemskap. Dette gjøres via hjemmesiden vår hokksundil.weborg.no I den nye løsningen betales også klubbmedlemskap til HIL og særkontigent. På grunn av innføringen av dette nye systemet har ikke klubbmedlemskapet blitt fakturert på våren som vanlig. 

Frister for betaling av klubbmedlemskap og særkontigent  er i år som følger:

  • Klubbmedlemskapet i år fått forfall 15.9
  • Særkontigent for håndball har også forfall så raskt som mulig, men senest 1.10. 
  • Særkontigent for fotball er sendt ut manuelt på våren og vil ikke ligge inne i det elektroniske systemet før neste år. Frist snarest for de som ikke har rukket å gjøre dette enda.

Sist helg gikk det ut mange purringer fra systemet. Dette var en feil som de jobber med å rette. Vi ønsker allikevel at dere skal forsøke å logge inn på den nye siden. Vi trenger hjelp til å kontrollere at informasjonen vi har registrert er korrekt. Alle vi har registrert epost på skal ha motta en e-post med informasjon og link til den nye siden før sommeren. Det er viktig at det er denne linken som benyttes, slik at vi unngår dobbelt registringer. Dersom du ikke har mottatt epost, mangler vi informasjon om ditt medlemskap. Dersom du ikke har mottatt epost eller ikke mottar svar fra systemet skyldes dette feilen man jobber med å rette. Da kan man sende en epost til hokksundil@gmail.com så ordner vi med tilsending av passord. 

 

Gruppene jobber også med å få lagt ut informasjon om sine tilbud, treningstider mv fortløpende nå

 

Organisasjonsplan HIL

Hokksund IL har utarbeidet en organisasjonsplan. Denne anbefaler vi alle våre medlemmer å sette seg inn i.

Dersom det er noe som er uklart eller som bør presiseres setter vi pris på din tilbakemelding.

Kalender

Januar
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket